Vår reviderte kjørerute i Norge.

Vi har nå revidert vår foreløpige kjørerute i Norge:Stadig nye steder og ideer dukker opp, og siden vi har relativt god tid på oss så legger vi til både det ene og det andre. Den største forskjellen fra den opprinnelige ruta er at vi nå har tatt med det indre Østlandet. Vi kjører E134 over Haukeli, og tar med oss Kongsberg. Deretter en tur rundt Mjøsa, med alle tre mjøsbyene. Dette er ett område vi ikke har besøkt tidligere, så nå når anledningen byr seg, så tar vi selvfølgelig den også.

Og så tar vi selvfølgelig med oss Helgelandskysten, det skulle bare mangle. På det opprinnelige kartet lå E6 inne over Saltfjellet. Nå har vi lagt inn Helgelandskysten, og der blir det garantert mange stopp. Vi skal blant annet innom Marmorslottet, etter tips fra Rose, og vi skal til Mjelde og Misten nord for Bodø, og muligens en tur til Lovund og Træna. Og den 20. Juni får vi besøk av Katrin som skal opp på Stetind, dersom været tillater det. Vi finner en litt enklere tur i samme området :-)

Lenger sør, i Romsdalen, har vi fått tips fra Roger om Romsdalseggen, så den ligger inne i planen.
For øvrig så setter vi fortsatt stor pris på tips om steder å besøke, fjell, spesielle turer rundt i terrenget, severdigheter, ting som skjer, festivaler og andre arrangementer som vi bør få med oss etc. etc.
Kom med tips !!

Link til Google-kartet er HER !

Dette er da altså kun en foreløpig rute som garantert kommer til å forandre seg mens vi kjører.
Det er det som er så deilig med bobil og en så lang tur som vi skal på; uforutsigbarheten !

3 kommentarer:

 1. For en fantastisk rute! Dere vil jo virkelig få med dere de fleste store høydepunktene i Norge :D Jeg kan også anbefale et stopp innom Træna, øya er helt magisk. Romsdalseggen satser jeg selv på å teste ut i år, og ikke minst et stopp innom Værøy en av de ytterste øyene i Lofoten, man kan ta ferga fra Bodø eller Moskenes). Masse lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal du ha Renate, kjekt at du stikker innom :-)
   Ja dette skal bli vår "høydare", i alle fall når det gjelder bobilturer !
   Jeg gleder meg spesielt til norskekysten og Russland, men resten av Europa blir nok veldig bra det også :-)
   Håper du følger oss på vår tur !

   Slett
 2. Så bra at dere tar med dere rådet mitt og besøker Marmorslottet på deres oppdagelsesreise :) Lykke til, kjør forsiktig og nyt livet :)

  SvarSlett

Her kan du skrive innlegg til oss !