Vårt planlagte program i Russland.

På vår lange tur gjennom Europa planlegger vi også en 11 dagers tur gjennom Russland.
Til å hjelpe oss med planleggingen har vi engasjert Kola Travel i Murmansk.

Murmansk.

Kola Travel drives av Frank de Wit, som er nederlender og hans russiske kone Svetlana.
Selskapet ble opprettet i 2002 og driver med alle slags utflukter og tilrettelegging og planlegging av turer for både grupper og enkeltpersoner som ønsker å oppleve det nordvestre Russland.
De hjelper til med alle formaliteter. Blant annet bestilling og betaling av overnattingssteder som må være bekreftet og betalt før man får visum til Russland. Når dette er betalt sender de oss en formell invitasjon som vi kan sende inn til ambassaden sammen med visumsøknaden.
Vi får også en detaljert veibok med alle overnattinger, severdigheter og andre ting av interesse.
Selskapet tilbyr også en "standby and support" avtale, døgnet rundt 7 dager i uka dersom noe uforutsett skulle skje.

Vinterpalasset i St. Petersburg.

Vårt program går over 11 dager, fra 23. Juli til 2. August, og går fra Murmansk, via blant annet Kandalaksha, Kem og Petrozavodsk til St. Petersburg. Kart over kjøreruta finnes HER. Det er lagt inn godt med tid til sightseeing og utflukter underveis. Overnattingene foregår på både campingplasser og på parkeringsplasser ved hoteller.

Dette blir spennende ! Vi gleder oss stort.

4 kommentarer:

 1. Men så spännande! Ser fram emot att följa resan! :)

  SvarSlett
 2. Vi har aldri vært i Russland før, så dette blir veldig spennende ja. Særlig siden vi skal reise med bobil litt utenom de vanligste turiststedene. Vi håper å komme litt innpå lokalbefolkningen for å se hvordan de lever, og kanskje få til ett intervju eller to med dem. Dersom de snakker et forståelig språk da :-)

  SvarSlett
 3. Bliver spændende at følge jeres tur. Vi har været i Rusland, langt øst på, ikke i nord. Sprog er ikke deres stærke side. Det er en god ide at lære lidt russisk inden I skal af sted. Vejskilte er svære at læse.
  God tur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Palle. Takk så mye for ditt innspill. Hyggelig at dere vil følge oss på turen :-)
   Jeg har med stor interesse lest din blogg om turen til Kazakhstan. Morsom og lærerik lesning. Nå var vel deres tur i Russland mye lenger enn vår; vi skal bare være der 10-11 dager. Vi skal kun fra Murmansk til St. Petersburg og vi får en "kjørebok" med GPS-koordinater over alle overnattingssteder av Kola Travel når vi ankommer Murmansk.

   Slett

Her kan du skrive innlegg til oss !